ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Νίκη 4άδας για το Τριφύλλι

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague 1 και έβαλε “φωτιά” στη “μάχη” για την έξοδο στην Ευρώπη.

Σε ένα “ανοιχτό” ματς, οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με κεφαλιά του Αϊτόρ στο 34′ και βρήκαν ένα δεύτερο με φοβερό σουτ του Χουάνκαρ στο 64′, αλλά ο Ζίβκοβιτς μείωσε με πλασέ από κοντά στο 70′ και το ματς ήταν “θρίλερ” μέχρι το φινάλε. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν όμως να βρουν και ένα δεύτερο γκολ, με το Τριφύλλι να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη, που τον φέρνει ισόβαθμο με τον Άρη στην 4άδα.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, με πρόθεση να επιτεθούν και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω στα πρώτα λεπτά, με τις άμυνες να αποτρέπουν μία “καθαρή” ευκαιρία από το ξεκίνημα του αγώνα.

Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης μάλιστα, ο ΠΑΟΚ φάνηκε ότι θα μπορέσει να ανοίξει το σκορ, αφού ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ένα πλασέ του Άκπομ, που σταμάτησε στον Βέλεθ. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ισπανού του Τριφυλλιού, αλλά το είχε κολλημένο στο σώμα του και έτσι ο Βόσνιος ρέφερι κλήθηκε στο VAR και τελικά ακύρωσε την αρχική του απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός “ξύπνησε” από τη συγκεκριμένη φάση και “πίεσε” στη συνέχεια την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος από την πλευρά του, “κυνήγησε” τις αντεπιθέσεις. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία για γκολ, με πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια.

Μέχρι το 34′. Γιατί στο σημείο αυτό, ο Παλάσιος έκανε μία εξαιρετική σέντρα από δεξιά και η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Αϊτόρ πετάχτηκε και πρόλαβε την μπάλα με το κεφάλι, για να κάνει εξ επαφής το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι “πράσινοι” πήγαν έτσι με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αλλά οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο πολύ πιο δυνατά, με στόχο την ισοφάριση. Ο Μπρινιόλι “εκτινάχθηκε” όμως και απέκρουσε ένα τρομερό σουτ του Κούρτιτς από μακριά, ενώ ο Ελ Καντουρί αμέσως μετά, αστόχησε από πλεονεκτική θέση, μετά από γύρισμα του Άκπομ, στέλνοντας την μπάλα σύριζα από το κάθετο δοκάρι του Τριφυλλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.