Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε άνετα του Βόλου με 4-2 στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 4-0. Ο Βόλος κατάφερε να μειώσει σε 4-2 στο δεύτερο μέρος, δίχως να φανεί ποτέ ιδιαίτερα απειλητικός.

Το κακό για τους Θεσσαλονικείς είναι οι τραυματισμοί των Ελ Καντουρί και Αουγκούστο που έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος.

Ο Δικέφαλος πέτυχε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και ανέβηκε στους 60. Ο Βόλος παρέμεινε στην έκτη θέση με 40 βαθμούς, έχοντας ένα λιγότερο από τον πέμπτο Άρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78′ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (35′ λ. τρ. Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (78′ Μπίσεσβαρ), Καντουρί (18′ λ. τρ. Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (78′ Τόμας).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (64′ Οζέγκοβιτς), Κάτσε (46′ Μεταξάς), Μπαριέντος (82′ Καρτάλης), Γκάγκι (73′ Σι), Ντέλετιτς, Πιρές (73′ Τσιρίνος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!