ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ομόφωνο αίτημα των ομάδων για ξένους διαιτητές στα πλέι οφ και elite στα ντέρμπι

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως η ΕΠΟ προτίθεται να αυξήσει τους μισθούς των διαιτητών που θα σφύριζαν στα πλέι οφ

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ομόφωνο αίτημα των ομάδων για ξένους διαιτητές στα πλέι οφ και elite στα ντέρμπι

Στο περιθώριο της κλήρωσης των πλέι οφ της Super League, οι εκπρόσωποι των έξι ομάδων που θα μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα είχαν μια συζήτηση για τους διαιτητές των αγώνων και συμφώνησαν να καταθέσουν αίτημα στην ΕΠΟ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Super League 1 συμφώνησαν ομόφωνα να κάνουν αίτημα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για ξένους ρέφερι σε όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στο ίδιο αίτημα να ζητήσουν elite διαιτητές για τις αναμετρήσεις του Big-4. Και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα της ΚΕΔ και του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ αν θα μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημα των ομάδων.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση του Τάκη Μπαλτάκου για την αύξηση της αμοιβής των ξένων διαιτητών που έρχονται στην Ελλάδα, με σκοπό να προσελκύσει Elite ρέφερι.

Η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ για αύξηση του μισθού των ξένων διαιτητών εγκρίθηκε και αυτός σχεδόν τριπλασιάζεται, καθώς από 1.500 ευρώ ανά αγώνα, θα φτάσει στις 4.000, ενώ θα αυξηθούν και οι αμοιβές των βοηθών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.