ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ελληνικό πρωτάθλημα: Στο «τραπέζι» η αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της λόγω εθνικής Ελλάδας

Το αίτημα αναβολής θα εξεταστεί από τη Super League, με τις ομάδες να καλούνται να αποφασίσουν για το αν θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ

Ελληνικό πρωτάθλημα: Στο «τραπέζι» η αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της λόγω εθνικής Ελλάδας

Στο «τραπέζι» θα βρεθεί την Τετάρτη (6/3) στη συνεδρίαση της Superleague το αίτημα της ΕΠΟ, για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ώστε ο Γκουστάβο Πογέτ να έχει τους διεθνείς παίκτες των ελληνικών ομάδων νωρίτερα, ενόψει του “τελικού” με το Καζακστάν για τα μπαράζ του Nations League.

Η γαλανόλευκη δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της τα τελευταία χρονιά, διεκδικώντας την πρόκριση στο Euro 2024 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας διαθέσιμους από νωρίς, προκειμένου να δουλέψει μαζί τους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το αίτημα αναβολής θα εξεταστεί από τη Super League, με τις ομάδες να καλούνται να αποφασίσουν για το αν θα γίνει η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Όπως όλα δείχνουν, η αγωνιστική θα αναβληθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, το διήμερο 16-17 Μαρτίου δεν θα υπάρχει πιθανότατα δράση στα πλέι οφ, σε αντίθεση λογικά με τα πλέι άουτ που θα διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.