ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΕΠΟ: Αναβλήθηκε για αύριο η συνεδρίαση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά στον τόπο και την ημέρα διεξαγωγής του

ΕΠΟ: Αναβλήθηκε για αύριο η συνεδρίαση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Η προγραμματισμένη για σήμερα (8/5) συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκε για αύριο Τρίτη (9/5), γεγονός που αφήνει τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά στον τόπο και την ημέρα διεξαγωγής του.

Το γεγονός πως σήμερα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, οδήγησε την ομοσπονδία στην απόφαση για τη μετάθεση της κρίσιμης συνεδρίασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ορισμός της έδρας του τελικού, αλλά και η ημερομηνία διεξαγωγής είναι τα επίδικα θέματα της ΕΠΟ, με τις επιλογές της Κύπρου και του Αγρινίου να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο, με ημέρα διεξαγωγής στις 24 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.