ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΕΠΟ: Στις 17 Νοεμβρίου ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με τη Νέα Ζηλανδία

Σκοπός να προετοιμαστεί κατάλληλα η Εθνική ομάδα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Γαλλία

ΕΠΟ: Στις 17 Νοεμβρίου ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με τη Νέα Ζηλανδία

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), έκανε γνωστό πως η Εθνική Ελλάδος έκλεισε φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας για τις 17 Νοεμβρίου στις 19:00 στην «OPAP Arena».

Ο σκοπός του φιλικού αυτού είναι να βοηθήσει να προετοιμαστεί κατάλληλα η Εθνική ομάδα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Γαλλία, που θα είναι και ο τελευταίος που θα δώσει για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει ομάδα από την ήπειρο της Ωκεανίας μετά από 43 ολόκληρα χρόνια κι ένα 3-3 με την Αυστραλία στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Τον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους θα δώσουν οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδας και Νέας Ζηλανδίας την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην OPAP Arena. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα έχει φιλικό χαρακτήρα, εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για τον τελευταίο αγώνα της στα European Qualifiers εναντίον της Γαλλίας στις 21 Νοεμβρίου στην OPAP Arena.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει ομάδα της Ωκεανίας ύστερα από 43 χρόνια (11/11/1980, Ελλάδα-Αυστραλία 3-3, «Απόστολος Νικολαΐδης»), καθώς η Αυστραλία δεν ανήκει πλέον στη συγκεκριμένη συνομοσπονδία και από το 2006 αγωνίζεται στην ασιατική ζώνη.

Ελλάδα και Αυστραλία έχουν αναμετρηθεί συνολικά 11 φορές, όλες σε φιλικά παιχνίδια, αμφότερες μετρούν από 4 νίκες, με 3 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 7 Ιουνίου 2016 στο Etihad Stadium της Μελβούρνης, όπου η Εθνική είχε επικρατήσει με 2-1 χάρη στα γκολ του Μήτρογλου στο 8ο λεπτό και του Μανιάτη στο 20ό με σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Ο Σάνσμπορι μείωσε στο 58ο λεπτό για την Αυστραλία. Τρεις ημέρες πριν η Αυστραλία νίκησε 1-0 την Εθνική Ομάδα στο Σίδνεϊ με σουτ του Λέκι στο 90ό λεπτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.