ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι αστυνομικοί πήραν τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας!

Φοβούνται μόνο και την όψη της

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι αστυνομικοί πήραν τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γαλατασαράι για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League και η τουρκική αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο τα πούλμαν με τους οπαδούς του και πήρε τις σημαίες τόσο της Ελλάδας όσο και της Μακεδονίας.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν θα είναι μόνοι τους στην Κωνσταντινούπολη αφού θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 2.000 οπαδούς, οι οποίοι είδαν την τουρκική αστυνομία να τους παίρνει όσες σημαίες είχαν, είτε της Ελλάδας είτε της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο έλεγχο που έγινε στα πούλμαν με τους Έλληνες οπαδούς καθώς προσέγγιζαν την Κωνσταντινούπολη, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κατασχέσουν όλες τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας, με τη δικαιολογία ότι θα μπορούσαν να θεωρηθούν προκλητικές για τους οπαδούς της Γαλατά.

Μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πάντως θα πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά και ειδικά κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει τιμωρία από την UEFA, η οποία είχε δώσει τη συγκατάθεσή της ώστε να υπάρχουν Έλληνες φίλαθλοι στις εξέδρες.

Με ένα πανό που έγραφε την χρονολογία της Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως περίμεναν οι οπαδοί της Γαλατά τους φίλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί ο σπουδαίος αγώνας του Europa League.

Συγκεκριμένα έξω από το «Αλί Σάμι Γεν» είχε κρεμαστεί πανό που έγραφε «Since 1453» για να θυμίσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι η πάλαι ποτέ κραταιά Κωνσταντινούπολη αλώθηκε στις 29/5/1453 από τους Οθωμανούς Τούρκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.