ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιδιαίτερη κίνηση της ΑΕΚ: Ο Γ.Τζαβέλλας επισκέφθηκε τη Μυρτώ στο σπίτι της (φωτό)

Ο Τζαβέλλας παρέδωσε φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών

Ιδιαίτερη κίνηση της ΑΕΚ: Ο Γ.Τζαβέλλας επισκέφθηκε τη Μυρτώ στο σπίτι της (φωτό)

Μία υπόσχεση που είχε δώσει στις αρχές του Οκτώβρη, υλοποίησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Επισκέφτηκε το σπίτι της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, γνωστής φίλης του «Δικεφάλου», όπως είχε δεσμευθεί στις 3 Οκτωβρίου, μετά το παρθενικό παιχνίδι στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός, που εκπροσώπησε και τους συμπαίκτες του, μετέβη στο Μαρούσι, όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με την 25χρονη Μυρτώ και τη μητέρα της και της παρέδωσε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας, αλλά και με μια δική του ιδιόχειρη αφιέρωση.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επίσκεψη του Τζαβέλλα στο σπίτι της Μυρτούς:
«Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, εκπροσωπώντας όλους τους συμπαίκτες του, τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στη Μυρτώ έπειτα από το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην OPAP ARENA και βρέθηκε στο σπίτι της, στο Μαρούσι, όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με εκείνη και τη μητέρα της και της παρέδωσε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας μας, αλλά και με μια δική του ιδιόχειρη αφιέρωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.