ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ένα ιστορικό επίτευγμα – Είναι σαν την Ρεάλ Μαδρίτης»

«Όταν μιλάμε για DNA, όταν μιλάμε για κουλτούρα της νίκης, ο Ολυμπιακός είναι ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης» ανέφερε ο Κ.Καρεμπέ

Κ.Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ένα ιστορικό επίτευγμα – Είναι σαν την Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη στην  Cosmote TV και μίλησε για τις ομοιότητες του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρέπει να συγχαρούμε τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Είναι μόνο η αρχή, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Είμαστε σαν την Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν μιλάμε για DNA, όταν μιλάμε για κουλτούρα της νίκης, ο Ολυμπιακός είναι ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο που επίσης έχει φορέσει τις φανέλες του Ολυμπιακού και της Ρεάλ είπε: «Πάντα χαίρομαι με όσα πετυχαίνουν οι πρώτες ομάδες μου. Ελπίζω η Ρεάλ να το κλείσει ιδανικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει το πρωτάθλημα στην Ισπανία, η Ίντερ στην Ιταλία και φυσικά ο Ολυμπιακός έχει πετύχει αυτό το ιστορικό επίτευγμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το Conference League που κέρδισε ο Ολυμπιακός μίλησε και ο Ρομπέρτο Κάρλος: «Μου φαίνεται τέλειο, είμαι πολύ χαρούμενος (σ.σ. με ότι πέτυχε ο Ολυμπιακός), μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχω εδώ τον Κριστιάν Καρεμπέ. Συγχαρητήρια για όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.