Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα και με κεκτημένη ταχύτητα από το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ, κλείδωσε μια θέση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και τσέκαραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Κοσίδης μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 68′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με πέντε Έλληνες στο αρχικό σχήμα και τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, οι μόνοι που «επιβίωσαν» από την ενδεκάδα της περασμένης Κυριακής και το ματς με τον Ατρόμητο, ήταν οι Αραούχο, Ελίασον.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (80′ Ραντόνια), Γιόνσον, Γαλανόπουλος (75′ Φράνσον), Ελίασον (72 Γκατσίνοβιτς), Αραούχο, Μάνταλος, Κοσίδης (72′ Λιβάι Γκαρσία).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ (19′ λ.τρ. Αθανασίου), Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα (57′ Ροσέρο), Παμλίδης (57′ Λώλης), Φοφανά (76′ Μπάλαν), Ριένστρα (76′ Κιάκος), Μπαγκαλιάνης, Λιάσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">