ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτοί θα είναι οι διαιτητές των προημιτελικών

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των πρώτων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτοί θα είναι οι διαιτητές των προημιτελικών

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Άρης ξεχωρίζουν και θα έχουν ξένους ρέφερι.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των πρώτων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τοποθέτησε ξένους διαιτητές στα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Άρης.

Πιο συγκεκριμένα, στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Σλάβκο Βίντσιτς, από την elite κατηγορία της UEFA. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Σλοβένος ρέφερι θα διευθύνει παιχνίδι των δύο ομάδων και πέμπτη που θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας!

Συγκεκριμένα είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2 στις 3/11/19, αλλά και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-2 στις 24/1/21. Παλαιότερα είχε διευθύνει επίσης τους αγώνες ΠΑΟΚ – Άγιαξ 2-2 (6/8/19) και ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα 0-0 (15/9/16).

όσον αφορά το Ολυμπιακός – Άρης, η ΕΠΟ τοποθέτησε τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς. Στο παρελθόν διετέλεσε χρέη VAR στον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – Άρης 2-1 (4/3/20), αλλά και στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3 (21/11/21).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, το ΑΕΚ – Πανσερραϊκός θα διευθύνει ο Πολυχρόνης και το Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία ο Σπυρίδων Ζαμπάλας, στο μοναδικό ματς των προημιτελικών χωρίς VAR.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.