ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκινά σήμερα η «μάχη» της φάσης των «16» με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Οι τρεις αναμετρήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκινά σήμερα η «μάχη» της φάσης των «16» με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Συνεχίζεται σήμερα η δράση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «αιώνιους» και την ΑΕΚ να μπαίνουν στη μάχη.

Μετά το πρώτο… πιάτο της χθεσινής μέρας, το πρόγραμμα για τους «16» του Κυπέλλου περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις σήμερα. Στις 17:30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Βόλο (Cosmote Sport 1) έχοντας στη διάθεσή του τους Ρούμπεν, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη. Εκτός έμεινε λόγω γαστρεντερίτιδας ο Πούγγουρας, ενώ για τον Βόλο δεν υπολογίζεται ο Τσοκάνης.

Στις 19:30 (Cosmote Sport 2), ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τον Μίτσελ να έχει στα πλάνα του τους Χάμες – Ανδρούτσο, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα. Εκτός έμειναν όσοι έπαιξαν στο Μουντιάλ (οι δύο Χουάνγκ, ο Κουντέ και ο Σισέ), καθώς και οι Μπόουλερ – Λάιντνερ. Σε ό,τι αφορά τον Ατρόμητο, δεν θα παίξουν οι Έρλινγκμαρκ, Σουάρεθ και Κιβρακίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα κλείνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπου η Κηφισιά θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (21:30, Cosmote Sport 1). Πολλά τα προβλήματα για την Ένωση, αφού ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλο, Τζαβέλλα, Ελίασον, Μαχαίρα και φυσικά στους Βίντα και Φερνάντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.