ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης παίρνει και επίσημα το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Ο Άρης έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης παίρνει και επίσημα το εισιτήριο για τα ημιτελικά

Νίκη Βόλου και Άρης «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σήμερα στον Βόλο (19:00, Cosmote Sport 1), στον επαναληπτικό του 3-0 των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά και ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Χουτεσιώτης με τους Μοντόγια, Φεράρι στα άκρα της άμυνας και τους Μπράμπετς, Βέλεθ ή Φατόρε στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο οι Βερστράτε, Τζούρασεκ και Νταρίντα αναμένεται να ξεκινήσουν, ενώ στην επίθεση πιο πιθανό μοιάζει το σχήμα με τους Φετφατζίδη, Μενέντες και Σαμόρα ή Μορόν.

Αύριο διεξάγονται οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στη φάση των «8», με τον ΠΑΟΚ να έχει… σχεδόν προκριθεί μετά το εκτός έδρας 4-0 επί του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών αναμετρήσεων της προημιτελικής φάσης (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων):

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

1. Νίκη Βόλου-Άρης 19:00 (0-3)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

2. Παναιτωλικός-ΟΦΗ 17:00 (2-1)
3. Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 19:00 (2-1)
4. ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός      21:00 (4-0)

Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά:

Νικητής 4 (Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ) εναντίον Νικητή 3 (Παναθηναϊκός- Ατρόμητος)

Νικητής 2 (ΟΦΗ-Παναιτωλικός) εναντίον Νικητή 1 (Άρης-Νίκη Βόλου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο νικητής από το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι κι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό του Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.