ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Βόλο και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά (3-0)

Επιβλητική νίκη για το «Τριφύλλι»

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Βόλο και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά (3-0)

Ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και «διέλυσε» τον Βόλο με 3-0, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από τους «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν οι τρεις Σλοβένοι του Παναθηναϊκού, αφού σκόραραν και οι τρεις, πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία πανέμορφα γκολ κόντρα στο Βόλο.

Ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και οι Τσέριν και Βέρμπιτς “καθάρισαν” το ματς σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήταν “καταιγιστικός” στο πρώτο 25λεπτο, έχοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, με τους Σπόραρ, Κώτσιρα και Βέρμπιτς, αλλά ο Κότνικ είπε “όχι” σε όλες. Το ίδιο έκανε και ο Μπρινιόλι σε ένα τετ-α-τετ του Βόλου και έτσι χρειάστηκε να φθάσουμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να ανοίξει το σκορ.

Από σέντρα του Μπερνάρ και κεφαλιά του Βέρμπιτς, η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σπόραρ πλάσαρε σχεδόν σε κενή εστία για το 1-0 στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε δε να “τελειώσει” το ματς με δύο γκολ σε πέντε λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 54′ ο Τσέριν με τρομερό πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0, ενώ στο 59′ ήταν η σειρά του Βέρμπιτς να βρει δίχτυα με δυνατό σουτ για το 3-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι “πράσινοι” ήλεγξαν στη συνέχεια το ρυθμό του αγώνα και κράτησαν το σκορ πρόκρισης μέχρι τέλους, όντας πια με το ένα… πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι ακολουθεί και ρεβάνς στο Βόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.