ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφραγίζονται» τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά – Οι αγώνες

Για την ανατροπή-πρόκριση στους «4» ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ, σφραγίζει το εισιτήριο η Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφραγίζονται» τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά – Οι αγώνες

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet σφραγίζονται απόψε.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 1), στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας, και θέλει να κάνει restart με μια μεγάλη πρόκριση. Μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντάνιελ Μαντσίνι, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα. Στον αντίποδα υπάρχουν οι δύο σημαντικές απουσίες των Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στα μετόπισθεν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Τσαούση, Λύρατζη, αλλά έχει επιστρέψει ο Φ. Σοάρες.

Νωρίτερα, (17:30, Cosmote Sport 2) η Λαμία υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με «προίκα» το υπέρ της 2-1 στις Σέρρες και θέλει να τσεκάρει το εισιτήριό της ώστε να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη την τελευταία τετραετία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.