ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 3/3 με «καυτό» Ελ Κααμπί

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς

Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 3/3 με «καυτό» Ελ Κααμπί

Με δύο γκολ του Ελ Κααμπί κι ένα του Μάρτινς ο Ολυμπιακός έκανε το “3 στα 3” και επικράτησε με 3-0 επί της Λαμίας στην 3η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 5′ ο Κόστιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουρ του Βέλντε, ενώ στο 11′ ο Ροντινέι σούταρε βιαστικά από πλεονεκτική θέση. Στο 15′ πάλι ο Κόστιτς έδιωξε καταπληκτικά το πλασέ του Μάρτινς.

Μετά το 20λεπτο η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 31′ ο Τζολάκης έσωσε στο τετ α τετ με τον Φουρτάδο. Στο επόμενο λεπτό ο Κόστιτς και πάλι, έσωσε τη Λαμία σε τετ α τετ το πλασέ του Μάρτινς. Ομως στο 42′ από βαθιά μπαλιά του Τσικίνιο ο Ελ Κααμπί στη κίνηση με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο β’ μέρος η Λαμία πίεαε κι έχασε ευκαιρία με τον Βλαχομήτρο στο 47′. Ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Μάρτινς στο 50′ σε ένα πολύ γρήγορο και θεαματικό παιχνίδι. Στο 61′ νέα διπλή ευκαιρία για τους “ερυθρόλευκους” με τους Εσε και Βέλντε. Τελικά στο 79′ από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ασίστ του Ροντινέι ο Ελ Κααμπί με δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Δυο λεπτά μετά από ασίστ του Μαροκινού ο Μάρτινς εκτέλεσε τον Κόστιτς για το 0-3 (81′).

Ο Θαν. Τζήλος “κιτρίνισε” τους Νούνιες, Ρινγκ.

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Κορνέζος, Γιαννούτσος (77′ Σαντμπεργκ), Αντράντε, Ρινγκ, Σαραμαντάς (65′ Ραντόνια), Μέκιτς (65′ Γκουίντο), Μπίκοφ, Νούνιες (77′ Δοϊρανλής), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (86′ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (54′ Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (86′ Γκαρθία), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε (76′ Μασούρας), Ελ Κααμπί (86′ Γιάρεμτσουκ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.