ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα και έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου

Οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη και τρέχουν με «χίλια» για το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα και έμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 2-0 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και δηλώνουν ολοζώντανοι στη μάχη του τίτλου, με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε ο Τάισον στο 26′, ανοίγοντας το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ζίβκοβιτς μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Κωνσταντέλια.

Η εικόνα του αγώνα

Πιο ενεργητικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΟΚ, δεδομένο που του έδωσε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και τις προϋποθέσεις να απειλήσει περισσότερο στην εστία του Ολυμπιακού.

Στο 12ο λεπτό ο Τόμας τροφοδότησε τον Κωνσταντέλια, μόνος ο τελευταίος απέναντι στον Τζολάκη, έχασε το κοντρόλ και την ισορροπία το, με συνέπεια να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπράντον Τόμας με διαγώνιο σουτ δεν βρήκε στόχο.

Στο 26ο λεπτό ο Τάισον, με πανέμορφο γκολ, άνοιξε το σκορ και έβαλε σε θέση… οδηγού στο ματς τον «Δικέφαλο». Η φάση άρχισε από τον Σάστρε, ο οποίος με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Ζίβκοβιτς και ο τελευταίος με ανάποδο γύρισμα «έβγαλε» ασίστ στον Τάισον. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 31ο λεπτό ο Μαρτίνς έπιασε την κεφαλιά, ο Κοτάρσκι έδιωξε- με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι- σε κόρνερ.

Πιεστικός, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός. Πέρα, ωστόσο, από λάθη στα οποία ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να υποπέσει σε αυτό το διάστημα, δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

Ο «Δικέφαλος» άντεξε στο πρέσινγκ των «ερυθρόλευκων» και… απάντησε παραβιάζοντας για δεύτερη φορά την εστία τους. Στο 65ο λεπτό από κόρνερ του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Κωνσταντέλιας έβγαλε τον Ζίβκοβιτς μόνο απέναντι στον Τζολάκη και ο Σέρβος έκανε το 2-0.

Ο ρυθμός και τα πολλά (από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους) νεύρα από τους ποδοσφαιριστές αμφότερων των ομάδων, ‘έπεσαν’ στην πορεία των λεπτών, ως το φινάλε. Ο Ολυμπιακός στο 84’ , απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, με κεφαλιά από τον Καρβάλιο, ο Κοτάρσκι μπλόκαρε.

Στο 89ο λεπτό, σουτ του Τάισον, κατέληξε άουτ και ελάχιστα αργότερα, ο Καρβάλιο, ξανά για τον Ολυμπιακό, σούταρε, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτάρσκι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» σημάδεψαν το δοκάρι με τον Όρτα και ο Μεϊτέ, με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζολάκη.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (80’ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς (75’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (75’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (59’ Σαμάτα).

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (66’ Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο (74’ Καρβάλιο), Μαρτίνς (66’ Φορτούνης), Μασούρας (46’ Ποντένσε), Ναβάρο (46’ Ελ Κααμπί).


Όλες οι εξελίξεις…

Δοκάρι ο Ολυμπιακός
Στο 90+3 δοκάρι από τον Όρτα

Κάρτα στον Ντεσπόντοφ

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

Στο 90
Γυριστό σουτ του Καρβάλιο, η μπάλα στα χέρια του Κοτάρσκι

Κάρτα στον Ρέτσο

Δυνατό διαγώνιο σουτ του Τάισον, άουτ η μπάλα

Στο 89′ το παιχνίδι

Ο Τζολάκης προλαβαίνει τον Σάστρε

Στο 84′ το παιχνίδι, πάντα στο 2-0 ο ΠΑΟΚ

Στο 80′
Ο Σβαμπ εκτός αγώνα στη θέση του ο Οζντόεφ

Ακόμη 12′ για το 90

Για τον ΠΑΟΚ
Εκτός οι Κωντσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και μέσα οι Μουργκ, Ντεσπόντοφ

Αλλαγές
Ο Καρβάλιο αντί του Τσικίνιο

Στο 72′ το παιχνίδι

Σκληρό μαρκάρισμα του Ποντένσε που έχει ήδη κίτρινη κάρτα

Αλλαγές για τον Ολυμπιακό
Ο Αποστολόπουλος στη θέση του Κίνι και ο Φορτούνης αντί του Μαρτίνς

Ο Κωνσταντέλιας πέρασε εντυπωσιακά τον Κίνι, έβγαλε κάθεση στον Ζίβκοβιτς που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βγήκε τετ-α-τετ με τον Τζολάκη και έκανε το 2-0

2-0 ο ΠΑΟΚ
Στο 65 με τον Ζίβκοβιτς

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ – Θα περάσουν σε λίγο στο γήπεδο οι Φορτούνης, Αποστολόπουλος

Ο Σαμάτα στη θέση του Τόμας για τον ΠΑΟΚ

Θα σηκωθεί με τη βοήθεια του Ρέτσου

Στο 58′
Στο έδαφος ο Κοτάρσκι

Κάρτα και στον Τόμας για μαρκάρισμα στον Έσε

Νεύρα Κάρμο με Σάστρε θα πάρει κάρτα ο Πορτογάλος

Σέντρα από τον Ποντένσε κόβουν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ

Στο 50′ το παιχνίδι – Κυνηγάει το γκολ ο Ολυμπιακός

Από μια κίτρινη για Σβαμπ και Ποντένσε

Ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων

Αλλαγές για τον Ολυμπιακό
Μέσα οι Ποντένσε και Ελ Κααμπί, εκτός Μασούρας και Ναβάρο

Σέντρα στο β’ ημίχρονο

Ημίχρονο
1-0 ο ΠΑΟΚ

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό στο 45′ πέρασε ανεκμετάλλευτο

Δείχνει κουρασμένος και χωρίς ιδέες ο Ολυμπιακός

Σουτ του Κουλιεράκη πάνω στα σώματα η μπάλα

Στο 36΄ το παιχνίδι

Εάν κερδίσει ο ΠΑΟΚ πάει στο -1 από την ΑΕΚ και βγάζει εκτός τίτλου τον Ολυμπιακό

Σέντρα Κίνι κεφαλιά Μαρτίνς σε κόρνερ ο Κοτάρσκι

Ο Ζίβκοβιτς γύρισε την μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο Τάισον με φόρα νίκησε με σουτ τον Τζολάκη για το 1-0. Μεγάλη αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού.

1-0 ο ΠΑΟΚ στο 26′
Ο Τάισον άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους

Πάμε προς το 20′ έχουμε μια φάση με Μασούρα και μια με Κωνσταντέλια για τις ομάδες

Σουτ του Τόμας, άουτ η μπάλα

Στο 12′
Ωραία πάσα του Τόμας στον Κωνσταντέλια ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζολάκη με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να του παίρνει τη μπουκιά μέσα από το στόμα

9′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Εξαιρετική ενέργεια του Μαρτίνς που πέρασε τον Μπάμπα, έβγαλε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μασούρα πήγε πάνω από τα δοκάρια.

Σέντρα του Μασούρα παίρνει πολλά φάλτσα η μπάλα, ελέγχει ο Μπάμπα

Στο έδαφος ο Τσικίνιο πιάνει το γόνατο

Πιο επιθετικός ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σέντρα στον αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.