ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μ.Ηλιόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟK… Η δήλωσή μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή»

Η θέση της ΑΕΚ

Μ.Ηλιόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟK… Η δήλωσή μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος διευκρίνισε τι εννοούσε στη δήλωση που έκανε το πρωί της Δευτέρας για τη συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς και για τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι των «δικεφάλων».

Ακολούθως ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε στο πλευρό του Ρ.Λουτσέσκου, ενώ απάντησε και στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μέσω της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαΐδη στο Metropolis 95.5 ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά με την συμπεριφορά του προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου και όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Η δήλωσή μου για τον Λουτσέσκου δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω διακριτό ότι δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟK… Η δήλωσή μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή και με όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι αυτοί να είναι λίγοι».

Λίγο αργότερα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ επανήλθε και με διαρροή της ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην επίσημη δήλωση που έκανε το πρωί της Δευτέρας (21/10) ο ιδιοκτήτης της, Μάριος Ηλιόπουλος τονίζοντας πως οι διαρροές του ΠΑΟΚ αποτελούν μία απλή προσπάθεια να υπερασπιστούν την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ:
«Επειδή γράφονται διάφορα και επειδή η θέση της ΑΕΚ πρέπει να είναι και είναι σοβαρή και ξεκάθαρη, οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, όπως δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 21/10 στις 9:18 π.μ. Όσο για τις διαρροές από πλευράς της άλλης ομάδας που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους και οι οποίες δεν είναι καν επίσημες δηλώσεις, η ΑΕΚ απαντά: «Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί… Ο νοών νοείτω…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.