ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα Τέμπη «ξεμένουν από βενζίνη», δυστυχώς. Αντί για την φυλακή μην ξαναδούμε και υπουργό τον Αχ. στο τέλος...

Μ.Ηλιόπουλος: «Όλοι ξέρουν τι πραγματικά συνέβη στο “Γ.Καραϊσκάκης”»

«Ονειρεύομαι μια νέα σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Μ.Ηλιόπουλος: «Όλοι ξέρουν τι πραγματικά συνέβη στο “Γ.Καραϊσκάκης”»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης, λέγοντας πως «όλοι γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», όπου αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά και κατέθεσε τη δική του μαρτυρία για τα όσα συνέβησαν τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ μίλησε και για το σχόλιο του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την ώρα που ο ίδιος έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Ηλιοπουλου στον ΣΚΑΪ:

Για το αν θα προχωρήσει σε ενέργειες μετά τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ντέρμπι:

«Λίγο πολύ τα γεγονότα είναι γνωστά. Είχα φύγει από το γήπεδο και γύρισα, καθώς έμαθα πως βιαιοπραγούν κατά των ποδοσφαιριστών μας, μη διαπιστευμένα άτομα.

Παίκτες με παίκτες, να έχουν κάποια κόντρα μέσα στο γήπεδο, το καταλαβαίνω ως ένα βαθμό, αλλά γενικότερα είμαι κατά της βίας. Είναι απορίας άξιο πώς βρέθηκαν αυτά τα άτομα στο χώρο. Πριν το σφύριγμα της λήξης έφυγα από το γήπεδο, ωστόσο ενημερώθηκα για τα όσα έλαβαν χώρα και γύρισα αμέσως. Άφησα το αμάξι στο πέταλο, καθώς δεν μπορούσα να προχωρήσω από τους χιλιάδες που υπήρχαν και πήγα πεζός, από το πέταλο, στα αποδυτήρια της ομάδας.

Εκεί είδα τους παίκτες, και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνομιλήσαμε με όλους τους αξιοματούχους, με όλα τα αρμόδια όργανα και έδωσα εγώ προσωπικά εντολή να προχωρήσουν τα πράγματα. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους, όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη, η Αστυνομία, ΔΕΑΒ, ο παρατηρητής. Τα έχουν καταγγείλει όλα οι παίκτες».

Για το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη και για το εάν το άκουσε:

«Όχι δεν το άκουσα τίποτα, όμως μετά από αρκετή ώρα, το είδα σε σάιτ. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση, είναι ότι ο πρόεδρος της Super League, που έχει στην κατοχή του media, αποκάλεσε τους δημοσιογράφους, τσίρκο. Εκτός κι αν εννοούσε πως είναι γενναίοι και πως ακροβατούν στη δύσκολη δουλειά που κάνουν».

Για το δημοσίευμα περί Έλληνα παίκτη που έβριζε τον Λαμέλα:

«Δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω σε όλα, είχα καλέσει όλους τους δημοσιογράφους και δεν είχα πρόβλημα να απαντήσω σε κάθε ερώτηση. Επειδή ο Λαμέλα έχει βρεθεί στο επίκεντρο, νομίζω το περιστατικό το οποίο γνωρίζω, δείχνει την προβοκατόρικη συμπεριφορά εις βάρος του. Τον είχαν βάλει στο στόχο από το ημίχρονο. Προκαλεί εντύπωση, το γεγονός ότι ενημερώθηκαν οι διαιτητές από την πλευρά της ΑΕΚ, στο τέλος και όχι από τον τέταρτο διαιτητή στο ημίχρονο, για το γεγονός πως Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού προκαλεί και βρίζει τον Λαμέλα. Ονειρεύομαι μια νέα σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άλλα πράγματα και όχι αυτά που ζήσαμε χθες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.