ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1: «Ζωντανές» μένουν οι ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League

Δυναμικός στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1: «Ζωντανές» μένουν οι ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε παρά την ασφυκτική πίεση της Μαρσέιγ να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στους «4» του Conference League, αφού το 2-1 δεν είναι απαγορευτικό για όνειρα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο ημίχρονο, όταν είδε τους Μασσαλούς να προηγούνται με 2-0 χάρη σε γκολ των Ζέρσον και Παγέ. Δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε σε 2-1 με το γκολ του Ελ Καντουρί και λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Άκπομ.

Ο Πασχαλάκης ήταν κέρβερος κάτω από τα δοκάρια στην επανάληψη και σταμάτησε τους Γάλλους, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζέρσον, ο οποίος χάνει τη ρεβάνς της Τούμπας. Στη Θεσσαλονίκη δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Καμαρά, ενώ στον πάγκο της Μαρσέιγ δεν θα καθίσει ούτε ο Σαμπάολι, ο οποίος δέχθηκε και πάλι κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.