ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

«Νίλα» της ΑΕΚ: Νίκησε μεν με 1-0 αρμενική Νoά αλλά αποκλείστηκε λόγω της ήττας με 3-1 στην Αρμενία – Έμεινε εκτός Ευρώπης!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ή θα πάρει μέτρα ή θα έρθουν άσχημες μέρες για την ομάδα

«Νίλα» της ΑΕΚ: Νίκησε μεν με 1-0 αρμενική Νoά αλλά αποκλείστηκε λόγω της ήττας με 3-1 στην Αρμενία – Έμεινε εκτός Ευρώπης!

Παταγώδη αποτυχία της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League όπου αποκλείστηκε από την άσημη αρμενική Νοά μένοντας εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, αφού κέρδισε μεν με 1-0, αλλά είχε ηττηθεί με 3-1 στην Αρμενία!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα απογοήτευσε και πάλι και αν δεν αλλάξει κάτι θα επιβεβαιωθεί αυτό που είχαμε γράψει πέρσι τέτοια εποχή και επιβεβαιωθήκαμε ειδικά στο τέλος της σεζόν: Έχει χαθεί ο αυτοματισμός, έχει χαθεί η ψυχή, έχει χαθεί το μυαλό.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Μάριος Ηλιόπουλος ή θα αναλάβει πρωτοβουλία ή θα την αφήσει να τερματίσει πάλι σε οποιαδήποτε άλλη θέση πέρα από την 1η.

Η ΑΕΚ δύσκολα βάζει γκολ και εύκολα δέχεται-κατά κανόνα.

Με 0-0 στο α’ημίχρονο παραλίγο να δεχθεί γκολ στο 56′ όταν  ο Μανβελεγιάν με πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Ο Αλμέιδα συνέχισε τις αλλαγές ψάχνοντας τη λύση αλλά τα λεπτά περνούσαν με τον δικέφαλο αετό να μην είναι καλός και να μην μπορεί να απειλήσει, μέχρι που ήρθε το τελευταίο 20λεπτο.

Μόλις στο 92′, όταν ο Σίλβα με αυτογκόλ, μετά τη σέντρα του Φερνάντες από δεξιά, έκανε το 1-0. Με τον 4ο διαιτητή να δείχνει 9 λεπτά καθυστερήσεις ο δικέφαλος αετός είχε τον χρόνο στη διάθεσή του για να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά μπα…

Έτσι, η ΑΕΚ έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο και θα έχει να ασχοληθεί μόνο με τις εγχώριες διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (70′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (46′ Πινέδα), Μάνταλος, Λιούμπισιτς (46′ Λαμέλα), Γκατσίνοβιτς (64′ Κοΐτα), Ελίασον (64′ Φερνάντες), Τσούμπερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Σίλβα, Μιλίκοβιτς, Θοράρινσον, Πάμπλο, Γκάμπος (63′ Τσινάρι), Σανγκαρέ (74′ Μουραντιάν), Μανβελεγιάν (74′ Ομάρ), Πινσόν, Φερέιρα (63′ Αβανεσιάν), Γκρεγκόριο (63′ Αίας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.