ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Σουηδό επιθετικό Ρόμπιν Κουάισον – Υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών

«Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, προκειμένου να φτάσουμε στους στόχους μας»

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Σουηδό επιθετικό Ρόμπιν Κουάισον – Υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών

Η ΠΑΕ Άρης, το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Σουηδού Ρόμπιν Κουέισον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία της AIK φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα το 2012.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Κουέισον έφυγε για πρώτη φορά από τη χώρα του για λογαριασμό της Παλέρμο.

Μετά από μια γεμάτη τριετία στην Ιταλία με 70 συμμετοχές (8 γκολ, 5 ασίστ) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η Μάιντς τον έκανε της τον Ιανουάριο του 2017.

Στη Γερμανία ο Κουέισον διέπρεψε φορώντας 130 φορές τη φανέλα της Μάιντς (34 γκολ, 12 ασίστ).

Το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισε να δοκιμάσει μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση, μετακομίζοντας στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ετιφάκ (68 συμμετοχές, 16 γκολ, 3 ασίστ).

Από το ξεκίνημα της καριέρας του ο Κουέισον αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του. Αρχικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U19 και έπειτα με την U21, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2015, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Με την εθνική ανδρών ο Σουηδός επιθετικός μετράει 52 συμμετοχές (14 γκολ).

«Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κουέισον, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τη νέα μου ομάδα. Τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και να δουλέψουμε όλοι μαζί.

Γνωρίζω πως στον Άρη έχουν αγωνιστεί αρκετοί Σουηδοί. Από την πλευρά μου θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, προκειμένου να φτάσουμε στους στόχους μας.

Επίσης ανυπομονώ να γνωρίσω στους φιλάθλους του Άρη και να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα του γηπέδου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.