Ο Άρης επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Ολυμπιακού στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague 1 και “σφράγισε” και τυπικά, με πανηγυρικό τρόπο, την είσοδό του στα play off.

Οι “κίτρινοι” βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Ελ Αραμπί, αλλά “απάντησαν” με τον Καμαρά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έφεραν… τούμπα το ματς, με μία εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα.

Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και “έσπασε” το αήττητό του, όχι όμως και τη διψήφια διαφορά του από τη δεύτερη θέση, διατηρώντας τον σε θέση ισχύος για τον τίτλο.

Το παιχνίδι

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και “πίεσε” τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά. Οι Πειραιώτες δεν άργησαν όμως να “ισορροπήσουν” την αναμέτρηση και μάλιστα κατάφεραν να σκοράρουν ουσιαστικά στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς.

Μετά από εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη στο 13′, ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από δεξιά παράλληλα προς την εστία, ο Κουέστα βρήκε λίγο την μπάλα, αλλά αυτή πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί “καραδοκούσε” και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, για το 1-0 στο ματς.

Το γρήγορο γκολ “πάγωσε” τους γηπεδούχους και οι Πειραιώτες ήλεγξαν το ρυθμό αμέσως μετά, με τον Άρη να “απειλεί” πρώτη φορά από στημένη μπάλα και με μία απευθείας εκτέλεση του Ματίγια, που έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ο Άρης βρέθηκε στη συνέχεια δύο φορές κοντά στο γκολ, με αντεπιθέσεις του Καμαρά, αλλά τόσο στο 34′, όσο και στο 42′ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στη δεύτερη περίπτωση σκόραρε μάλιστα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε τόσο από τον βοηθό διαιτητή, όσο και από το VAR.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε έτσι με το σκορ στο 1-0, με τους “κίτρινους” να μπαίνουν όμως πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Μετά από ένα ωραίο, αλλά άστοχο σουτ του Μαντσίνι λοιπόν, ο Καμαρά κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει το ματς στο 52′. Σε νέα αντεπίθεση της ομάδα του Μπούργος, ο Εντιαγέ τον έβγαλε απέναντι από τον Βατσλίκ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1 στο ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης έχασε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ με τον Ιτούρμπε, ενώ ο Ολυμπιακός “απάντησε” στο 73′ με μία απίθανη χαμένη ευκαιρία με τον Μαντί Καμαρά να πλασάρει με τη μία από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.