ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Ο Νόρντιν Άμραμπατ παραμένει στην ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο

Ο Μαροκινός εξτρέμ μένει στην Ένωση για ένα ακόμη χρόνο

Ο Νόρντιν Άμραμπατ παραμένει στην ΑΕΚ για ακόμα ένα χρόνο

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα συνεχίσει στην ΑΕΚ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ συμφώνησε με την ΑΕΚ, με τις δυο πλευρές να συνεχίσουν από κοινού και τη νέα σεζόν.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει χρόνο από την Ένωση, για να σκεφτεί το μέλλον του, το οποίο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στη χώρα μας και την ΑΕΚ.

Κάπως έτσι η επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» να διατηρήσουν στο ρόστερ τους ένα από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της σεζόν 2023/24 έγινε πραγματικότητα, με τον Άμραμπατ να συνεχίζει να φορά το δικέφαλο στο στήθος.

Στα τρία χρόνια που ο Μαροκινός εξτρέμ αγωνίζεται με την ΑΕΚ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας 104 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 20 γκολ και 16 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.