ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέλσον Άμπι

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέλσον Άμπι

Ο Νέλσον Άμπι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. 

Ο 20χρονος Άγγλος αμυντικός (στόπερ) ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει πιάσει ήδη δουλειά στο Ρέντη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Ιγκοντάρο Άμπι. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στην Αγγλία, στις 28 Αυγούστου 2003 και αφού εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρέντινγκ, πραγματοποίησε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 17 ετών.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 έκανε τρεις συμμετοχές στην Championship, ενώ εφέτος ήταν βασικό μέλος και αρχηγός της βρετανικής ομάδας στη Ligue One, με 23 συμμετοχές.

 Το Φεβρουάριο του 2020 κλήθηκε και αγωνίστηκε στην εθνική Αγγλίας U17 και τον Οκτώβριο του 2023 αγωνίστηκε με την U20 σε τρία παιχνίδια για το «Elite League».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζει τον Νέλσον στην οικογένειά της». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.