ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών παρότι τον «καίει» το φύλλο αγώνα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με τιμωρίας της έδρας του αλλά όχι με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το νέο πειθαρχικό κώδικα

Ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών παρότι τον «καίει» το φύλλο αγώνα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παρά το γεγονός πως το φύλλο αγώνα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι επιβαρυντικό για τον Ολυμπιακό, η τιμωρία δεν αναμένεται να συμπεριλαμβάνει κάτι παραπάνω από την έδρα.

Σύμφωνα με τον νέο πειθαρχικό κώδικα, που άλλαξε το περασμένο καλοκαίρι, στην περίπτωση που αποδειχθεί υπαιτιότητα του γηπεδούχου τότε επιβάλλονται ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος είτε διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, είτε διεξαγωγή αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, είτε υποβιβασμός.

Για την τελευταία περίπτωση, αυτή του υποβιβασμού αναφέρεται χαρακτηριστικά πως πρέπει να υπάρχει διαιτητών.

Κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει αφού ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έγραψε πως αισθάνθηκε ένα χτύπημα στα γεννητικά όργανα και δεν αναφέρεται πουθενά για τραυματισμό οποιουδήποτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά αυτό που μένει να μάθουμε από τον αθλητικό δικαστή είναι το πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού στο εύρος από δύο έως τέσσερις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.