ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου – Έφτασε στους 14 βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτασε στο τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» με το αυτογκόλ του Δημήτρη Σταυρόπουλου (14’)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου – Έφτασε στους 14 βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτασε στο τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» με το αυτογκόλ του Δημήτρη Σταυρόπουλου (14’) και το εξαιρετικό σουτ του Γιάννη Μπουζούκη (37’), ενώ είχε και δοκάρι στο φινάλε με τον Γιώργο Λιάβα (89’).

Απογοήτευσε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά -για μια ακόμη φορά- οργανωμένη άμυνα του συλλόγου από το Αγρίνιο.

Κι ας μπήκαν οι γηπεδούχοι… φουριόζοι στο ματς. Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, ο Λούκας Τσάβες απέκρουσε το πλασέ του ολομόναχου Μακανά Μπάκου, ενώ στο 4’ το φάουλ του Έντερ Γκονζάλες πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στα επόμενα λεπτά, τα «καναρίνια» κατάφεραν να ισορροπήσουν και να ανοίξουν, μάλιστα το σκορ.

Ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Πέδρο Τορεχόν σέντραρε από τα αριστερά, ο Λιάβας έδωσε στον Χάρη Μαυρία που γύρισε με δύναμη από τα δεξιά, με τον Σταυρόπουλο να βάζει το πόδι του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιβάν Κόστιτς για το 0-1 στο 14’.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 20 λεπτά για να αντιδράσει ο Ατρόμητος. Ο Κίνι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αμρ Ουάρντα πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσάβες που απομάκρυνε. Ο Παναιτωλικός όποτε έβρισκε χώρους γινόταν άκρως επικίνδυνος. Έτσι και στο 35’, ο Τορεχόν γύρισε στον Σέρχιο Ντίας που προσποιήθηκε και σούταρε αλλά απέκρουσε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου δεν μπορούσε, ωστόσο, να κάνει κάτι δύο λεπτά αργότερα. Από πάσα του Μαυρία, ο Μπουζούκης έπιασε το ψηλοκρεμαστό βολέ με το δεξί -το «κακό» του πόδι- στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι και τα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων για το 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία επίδειξη ανασταλτικής λειτουργίας από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Οι Περιστεριώτες είχαν ανούσια υπεροχή, εγκαταστάθηκαν έξω από την περιοχή του Τσάβες, ωστόσο σημαντική ευκαιρία δεν δημιούργησαν.

Ένα σουτ του Ντένζελ Γιουμπιτάνα στο 79’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Αργεντινό τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Λιάβας ανάγκασε τον Χουτεσιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση -είχε και τη βοήθεια της αριστερής δοκού- έπειτα από χτύπημα φάουλ.

Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του, παραμένει αήττητος μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έφτασε στους 14 βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση παρέα με ΑΕΚ, Άρη και Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία γνώρισε τρίτη σερί ήττα και συνεχίζει να προβληματίζει.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 0-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Σταυρόπουλος (65’ Μίχορλ), Μανσούρ, Αθανασίου (46’ Γιουμπιτάνα), Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (46’ Μουντές), Γκονζάλες (73’ Καλοσκάμης), Μπακού (65’ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84’ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (84’ Λαχούντ), Μπουζούκης (75’ Μιγκέλ), Λιάβας, Ντίαζ (65’ Ρόα), Λομόνακο (75’ Μάιντεβατς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.