ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ξανά αλώβητος από το ΟΑΚΑ και επικράτησε με 0-1 της ΑΕΚ

«Ανίκητοι» στο ΟΑΚΑ οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ξανά αλώβητος από το ΟΑΚΑ και επικράτησε με 0-1 της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ξανά αλώβητος από το ΟΑΚΑ και μάλιστα επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των play off της Superleague, παρά τις πολλές απουσίες του στο παιχνίδι.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” βρήκε το μοναδικό γκολ του αγώνα σε μία αντεπίθεση με τον Αντόνιο Τσόλακ στο 50′ και στη συνέχεια “απειλήθηκε” ελάχιστα από την Ένωση, που έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από Άρη και Παναθηναϊκό, που έμειναν νωρίτερα στο 1-1. Η ομάδα του Λουτσέσκου αντίθετα, μείωσε την απόσταση από τον Ολυμπιακό στην κορυφή, στους 10 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά το δικό του ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να “πιέσει” τον ΠΑΟΚ με το ξεκίνημα του αγώνα, χάνοντας και μία διπλή ευκαιρία με Αραούχο και Τζαβέλλα μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ένωση είχε μία σημαντική στιγμή και στο 13′ με τον Άμραμπατ να κάνει το γύρισμα από δεξιά, αλλά τον Τσούμπερ να μην προλαβαίνει με προβολή και τον Αραούχο και πάλι να κόβεται στο σουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές, με τον ΠΑΟΚ να είναι “σφιχτός” στην άμυνα και να μην επιτρέπει φάσεις μπροστά από την εστία του.

Με αρκετά φάουλ μάλιστα στο χώρο του κέντρου, αλλά και μία ένταση με Τζαβέλλα και Κούρτιτς, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά στη συνέχεια.

Πλην μιας τελικής του Κριχόβιακ μάλιστα, της πρώτης του Πολωνού στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει το γκολ, μόλις στην πρώτη του αντεπίθεση. Στο 50′ ο Μιτρίτσα έκανε άψογη κάθετη πάσα και ο Τσόλακ “έσπασε” το οφσάιντ της άμυνας των γηπεδούχων για να βρεθεί ολομόναχος απέναντι από τον Στάνκοβιτς και να πλασάρει ιδανικά για το 1-0 στο ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το γκολ, η ΑΕΚ έδειξε “παγωμένη” στο γήπεδο και παρότι πήρε κατευθείαν την κατοχή της μπάλας, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο “απειλητικός” στην κόντρα, χάνοντας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.