ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Β.Μαρινάκης έγινε θέμα στην «Corriere dello Sport»: «Πρόεδρος εκτοξεύει μπάλες στο γήπεδο και ξεσπάει το… τέλος του κόσμου» (φωτό-βίντεο)

Η εικόνα του Μαρινάκη να κλωτσάει μπάλες στον αγωνιστικό χώρο μεταδόθηκε διεθνώς

Ο Β.Μαρινάκης έγινε θέμα στην «Corriere dello Sport»: «Πρόεδρος εκτοξεύει μπάλες στο γήπεδο και ξεσπάει το… τέλος του κόσμου» (φωτό-βίντεο)

Η ιταλική «Corriere dello Sport» δημοσίευσε εκτενές άρθρο για τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο Γ.Καραϊσκάκης με τίτλο «Πρόεδρος εκτοξεύει μπάλες στο γήπεδο και ξεσπάει το τέλος του κόσμου» (αυτό λέει ακριβώς στα ιταλικά) αναφερόμενο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ε.Μαρινάκη για την επίδειξη των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνεςαπό τα επεισόδια το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport» στάθηκε στη συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ειδικά στέκονται στην εικόνα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να πετά μπάλες στο γήπεδο.

Γράφουν οι Ιταλοί:

«Διαστημική ένταση στα τελευταία λεπτά του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ένα παιχνίδι για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα.

Είναι το 82′ του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, όταν ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” Βαγγέλης Μαρινάκης αρχίζει να διαμαρτύρεται στον 4ο διαιτητή για τα σφυρίγματα του Ντανιέλε Μάσα, ένοχος (αφού συμβουλεύτηκε το VAR) για τον καταλογισμό ενός ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, όταν το σκορ ήταν στο 1-1.

Σε διαμαρτυρία, ο Μαρινάκης αρχίζει να πετά μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό τη διακοπή του αγώνα. Από εκείνη τη στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε.

Την ώρα που οι διοικούντες τον Ολυμπιακό συνέχισαν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές μετά το τελικό σφύριγμα, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πετούν τα πάντα στο χορτάρι, ακόμα και καθίσματα που τα ξήλωσαν από τις εξέδρες.

Μια ατμόσφαιρα τρομοκρατικού πολέμου, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να βάζουν φωτιά στο γήπεδό τους, ούτε η παρέμβαση της αστυνομίας κατάφερε να κατευνάσει την οργή τους.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων σε μια προσπάθεια να διαλύσει τους ταραξίες. Αλλά η προσπάθεια ήταν μια τρύπα στο νερό, οι πιο βίαιοι οπαδοί επέστρεφαν τα δακρυγόνα, την ώρα που οι παίκτες και οι αξιωματούχοι έτρεχαν προς τα αποδυτήρια για να βρουν καταφύγιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.