ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ο Β.Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

Στις εκλογές της Super League 1 ψηφίζουν οι 14 ομάδες και η ΕΠΟ

Ο Β.Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

O Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητά για την προεδρία της Super League 1 και θα έχει ως αντίπαλό του τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Με επιστολή που έστειλε την Τρίτη στην Λίγκα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου του συναιτερισμού στις εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτη (17:00).

Το ΔΣ που θα αποφασίσει για το νέο πρόεδρο θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στις εκλογές της Super League 1 ψηφίζουν οι 14 ομάδες και η ΕΠΟ. Οι ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος, Βόλος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Athens Kallithea.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέτει υποψηφιότητα στη Λίγκα. O Βαγγέλης Μαρινάκης διατέλεσε πρόεδρος την περίοδο 2010-11 και από το 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον αναμένουμε την απόσυρση της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Μπέου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.