ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Δείτε τις επιλογές των δυο προπονητών

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-0 των «ερυθρόλευκων» στον πρώτο αγώνα.

Ο Ανιγκό συμπεριέλαβε στις βασικές επιλογές τους Σισέ και Βαλμπουενά, ενώ εκτός 20άδας έμεινε ο Παπασταθόπουλος.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπακαμπού, ενώ στον πάγκο είναι οι: Τζολάκης, Ραμόν, Αραμπί, Βρουσάι, Μασούρας, Κασάμι, Σαμασέκου, Ντόη, Γκάρι Ροντρίγκες.

Από την άλλη, σε αρκετές αλλαγές προχώρησε ο Αλμέιδα, ο οποίος έχει επιλέξει για βασικούς τους Τσούμπερ, Φερνάντες, Γαλανόπουλο και Μάνταλο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Φερνάντες, Τσούμπερ, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο είναι οι: Αθανασιάδης, Βίντα, Χατζισαφί, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Κοσίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.