ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σολμπάκεν

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Όλα Σολμπάκεν

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σολμπάκεν

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Όλα Σολμπάκεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» για τον Νορβηγό εξτρέμ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ Όλα Σολμπάκεν. Ο Νορβηγός γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1998 και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με τη Roma. Έπαιξε 14 φορές στη Serie A, πέντε στο Europa League και μία στα προκριματικά του Champions League, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Από το 2020 έως το 2023 αγωνιζόταν στη Bodo/Glimt της πατρίδας του, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Τη σεζόν 2021-2022 πέτυχε έντεκα γκολ και μοίρασε εννέα ασίστ σε 32 παιχνίδια, αριθμοί που οδήγησαν στη μεταγραφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Συνολικά με τη Bodo/Glimt έκανε 91 συμμετοχές, σημείωσε 20 γκολ και έδωσε 24 ασίστ.

Στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Rosenborg και Randheim της χώρας του, ενώ είναι οκτώ φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας, έχοντας σημειώσει ένα γκολ. Έκανε το ντεμπούτο του στις 13 Νοεμβρίου 1991, σε αγώνα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Λετονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.