ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Χάμες Ροντρίγκες μετά τον τραυματισμό στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Έμεινε εκτός ο Παπέ Αμπού Σισέ

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Χάμες Ροντρίγκες μετά τον τραυματισμό στον αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ υπολογίζει τον Χάμες Ροντρίγκες στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Ωστόσο, εκτός αποστολής έμεινε ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε κανονικά τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό και είναι στη διάθεση του προπονητή του πλέον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, εκτός αποστολής για τους πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μείνει οι Σισέ, Σαμασέκου, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται φυσικά οι τραυματίες Βατσλίκ (χειρουργήθηκε στον ώμο, μένει 3 μήνες εκτός), Ελ Αραμπί (πρόβλημα στη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο), Ρέτσος (οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο), Ουσεϊνού Μπα (θλάση στον δικέφαλο), όπως και οι Ντορόν Λάιντνερ, Φορτούνης, Ντε Λα Φουέντε.Εκτός εξίσωσης είναι οι Κούτρης, Ανδρούτσος και Λαλά, που έχουν μονιμοποιηθεί στην ομάδα Β.Αξίζει να σημειωθεί πως, με όλους αυτούς τους τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με έναν στόπερ πλέον, με τον Μίτσελ να καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ απαρτίζεται από τους εξής 21 παίκτες:Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ινμπεόμ Χουάνγκ, Ντόι, Γκάρι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Μπακαμπού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.