ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Κοντά στον Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη (βίντεο)

Ο 25χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως εξτρέμ

Ολυμπιακός: Κοντά στον Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη (βίντεο)

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Πεπ Μπιέλ της Κοπεγχάγης με το κόστος να ανέρχεται περίπου στα 6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου, Ματέο Μορέτο, ο Ολυμπιακός φέρνει στο… λιμάνι τον επιτελικό μέσο της Κοπεγχάγης, Πεπ Μπιέλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αγορά του θα στοιχίσει περίπου 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν και κάποια που κάνουν λόγο για deal που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ!

Ο 25χρονος (ύψους 1.67μ.) μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως εξτρέμ. Βρίσκεται στην ομάδα της Δανίας από το 2019, όταν είχε αποκτηθεί από τη Ρεάλ Σαραγόσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη φετινή σεζόν ο Μπιέλ έχει εννιά εμφανίσεις, έξι γκολ και τρεις ασίστ. Ο συμπαίκτης του Κάρλος Ζέκα έχει συνολικά με την Κοπεγχάγη 128 εμφανίσεις, 32 γκολ και 28 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.