ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Μάξι Γκόμες, Ντε Φρούτος και Μπάρτρα οι άμεσοι «στόχοι» των Πειραιωτών

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Τράμπζονσπορ

Ολυμπιακός: Μάξι Γκόμες, Ντε Φρούτος και Μπάρτρα οι άμεσοι «στόχοι» των Πειραιωτών

Οι πρώτοι παίκτες που ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο «στόχαστρο» φαίνεται πως είναι οι Μάξι Γκόμες (ΦΩΤΟ), Ντε Φρούτος και Μπάρτρα.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Τράμπζονσπορ, καθώς ενδιαφέρονται για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα.

Για τον Ουρουγουανό φορ, η ομάδα της Τραπεζούντας αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, με τους Τούρκους να επιβεβαιώνουν τις επαφές. Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν απομείνει στο κέντρο της επίθεσης μόνο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για τον οποίο υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον από ομάδα της Αραβίας.

Από την άλλη ο Ισπανός στόπερ δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο, όμως για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται και οι Μπέτις και Τζιρόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το… βάρος στον Χόρχε Ντε Φρούτος. Η Λεβάντε θα ήθελε να πουλήσει τον 26χρονο ακραίο μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να κλείσει με θετικό πρόσημο το οικονομικό έτος. Τον παίκτη “κοιτάζουν” και αρκετές ομάδες της La Liga.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.