ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Με Χάμες και Σισέ η πρώτη αποστολή του Ζ.Ανιγκό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (φωτό)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ τον τελευταίο καιρό δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Με Χάμες και Σισέ η πρώτη αποστολή του Ζ.Ανιγκό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (φωτό)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ζοζέ Ανιγκό να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή.

Στην αποστολή των ερυθρολεύκων επέστρεψε ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Παπέ Σισέ, όπως και ο Ουσεϊνού Μπα που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Άρη.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως και οι Μπουτούτσι και Σέρτζι Κανός.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Παπασταθόπουλος, Ρόντινεϊ, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόι, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκ. Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.