ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: «Ο Ελ Αραμπί ήρθε σαν σπουδαίος παίκτης και φεύγει σαν θρύλος»

Ο Ελ Αραμπί αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2019 έως το 2024

Ολυμπιακός: «Ο Ελ Αραμπί ήρθε σαν σπουδαίος παίκτης και φεύγει σαν θρύλος»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, μετά από μια άκρως πετυχημένη πενταετία στον Ολυμπιακό. 

Στο πλαίσιο του αποχαιρετισμού με τον έμπειρο επιθετικό, ο Ολυμπιακός μέσω ενός video χαρακτήρισε τον Ελ Αραμπί θρύλο της ομάδας, προσθέτοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πάντα οικογένεια για τον ίδιο.

«Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο κορυφαίος ξένος σεντερ φορ της ιστορίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, ήρθε σαν σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φεύγει σαν ΘΡΥΛΟΣ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα οικογένεια για σένα Γιουσέφ!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ελ Αραμπί αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2019 έως το 2024, έχοντας 94 γκολ σε 225 αγώνες, ενώ με τους Πειραιώτες πανηγύρισε 1 Conference League, 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, καθώς και ένα Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.