ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός: Οι προσεχείς αναμετρήσεις – Τα δύο ντέρμπι

Δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα

Ολυμπιακός: Οι προσεχείς αναμετρήσεις – Τα δύο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για άλλη μία φορά στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς. Ακολουθεί ο αιώνιος αντίπαλος, Παναθηναϊκός με 3 βαθμούς πίσω, κάτι που ίσως αλλάξει στο επόμενο ντέρμπι στις 22/10.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα λειτουργήσει για τους Πειραιώτες η 15ήμερη διακοπή για τις εκλογές και τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, που θέλει παιχνίδια στα πόδια της για να βρει ρυθμό. Φυσικά, ο Μαρτίνεθ έχει φροντίσει σε σύντομο διάστημα να έχει την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας 6 νίκες και μία ισοπαλία μέσα στην Opap Arena.

Από την άλλη, τώρα θα έχει να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς μέσα σε μία εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εντός, τη Γουέστ Χαμ εντός και στη συνέχεια θα έχει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, με την ομάδα του Ηρακλείου φέτος να έχει άγριες διαθέσεις. Το έδειξε αυτό εξάλλου κόντρα στην ΑΕΚ την οποία και νίκησε με 2-0 στην έδρα της.

Στη συνέχεια έρχεται ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο και τέσσερις μετά ακολουθεί το ματς στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ. Στις 12/11 έρχεται ακόμα μια επίσκεψη σε μία έδρα όπου κατά καιρούς όλοι οι «μεγάλοι» έχουν λυγίσει. Ο λόγος για το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το σπίτι του Αστέρα.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι σε λιγότερο από έναν μήνα έχουν δύο εντός έδρας ντέρμπι, δύο ματς Ευρώπης με τη Γουέστ Χαμ, στα οποία και θα δείξουν εν πολλοίς αν θα συνεχίσου να ονειρεύονται πορεία στο Europa League ή η τρίτη θέση για το Conference League θα είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο, ενώ υπάρχουν και δύο επισκέψεις στην επαρχία όπου μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, φυσικά, έχει το βάθος στο ρόστερ και τις λύσεις για να διαχειριστεί αυτήν την… ανηφόρα και μένει να δούμε λοιπόν πώς θα αντιδράσει η ομάδα του Πειραιά κυρίως στα δύο εντός έδρας ντέρμπι της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

22/10: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
26/10: Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ
29/10: ΟΦΗ Ολυμπιακός
5/11: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
9/11: Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός
12/11: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.