ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Χουάνγκ, Παπασταθόπουλο και Εμβιλά πριν το ντέρμπι

Στην προπόνηση της Κυριακής (07/05) οι τρεις παίκτες δεν μετείχαν στις δοκιμές του Γάλλου προπονητή

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Χουάνγκ, Παπασταθόπουλο και Εμβιλά πριν το ντέρμπι

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στους «ερυθρόλευκους» λίγο πριν το ντέρμπι «αιωνίων».

Οι Πειραιώτες υποδέχονται απόψε στις 21:00 τους «πράσινους», σ’ ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κυρίως για το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ως «συγκάτοικο» την ΑΕΚ, που δοκιμάζεται την ίδια ώρα στο «Κλ. Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη. Οι «πράσινοι» θέλουν το «διπλό» στο ντέρμπι, ούτως ώστε να διατηρήσουν το «ελαφρύ» προβάδισμα για τον τίτλο, τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό.

Ωστόσο, προβλήματα παρουσιάστηκαν και στον Ολυμπιακό.

Ο Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή του τους Ινμπόμ Χουάνγκ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά, καθώς και οι τρεις αντιμετωπίζουν προβλήματα και θεωρείται δύσκολη η συμμετοχή τους.

Πάντως, τόσο ο Κορεάτης μέσος, όσο και ο Έλληνας αμυντικός και ο Γάλλος χαφ είναι στην αποστολή που ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, στην προπόνηση της Κυριακής (07/05) οι τρεις παίκτες δεν μετείχαν στις δοκιμές του Γάλλου προπονητή, καθώς ακολούθησαν ειδικά προγράμματα. Μάλιστα, ο Κορεάτης χαφ είχε ενοχλήσεις και τις προηγούμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.