Παράλληλα με την υπόθεση για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, ο Αντόνιο Κορδόν κοιτάζει και ποδοσφαιριστές, για το νέο ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην ενίσχυση της ομάδας.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν έχει στη λίστα τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους (ειδικά για την άμυνα, από τη στιγμή που ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν), με τον Λεάντρο Καμπρέρα της Εσπανιόλ (ΦΩΤΟ) να είναι ένας από αυτούς.

Στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού αμυντικού υπάρχει όρος που προβλέπει την αποχώρησή του από την Εσπανιόλ, στην περίπτωση που ο σύλλογος από τη Βαρκελώνη υποβιβαστεί.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Στο “κάδρο” των Πειραιωτών βρίσκεται και ο Ααρόν Μαρτίν. Ο 26χρονος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος από τη Μάιντς στην οποία ανήκε από τον Ιούλιο του 2019, όταν η γερμανική ομάδα τον αγόρασε από την Εσπανιόλ.

">

Ένας άλλος παίκτης που φέρεται να παρακολουθεί ο Ολυμπιακός είναι ο Φακούντο Γκαρσές της Κολόν Σάντα Φε. Ο 24χρονος στόπερ είναι 24 ετών και διαθέτει ισπανικό διαβατήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!