
«Εκτός» για έναν μήνα πρόκειται να μείνει ο πάικτης του Παναθηναϊκού, Φακούντο Πελίστρι, λόγω τραυματισμού που όπως αποδείχθηκε είναι σοβαρός.
Τα κακά νέα ήρθαν από το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, απ’ όπου προέκυψε πως ο Ουρουγουανός εξτρέμ έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού.
Οι γιατροί του Παναθηναϊκού υπολογίζουν πως ο Φ.Πελίστρι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές Μαρτίου. Η απώλεια για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια είναι μεγάλη, καθώς το επόμενο διάστημα έχει να δώσει μία σειρά δύσκολων αγώνων, στο πρωτάθλημα αλλά και το Conference League.
Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο άσος του Τριφυλλιού θα χάσει τις αναμετρήσεις με Άρη, Βίκινγκουρ εκτός και εντός έδρας, Βόλο, Λαμία, Παναιτωλικό και -πιθανότατα- Ατρόμητο.
Καθώς ο Φ.Πελίστρι το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έφερε με τη μεταγραφή του το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαντσίνι και Λημνιός θα κληθούν να αποδείξουν, ερχόμενοι από μικρούς χρόνους συμμετοχής, ότι μπορούν να αναπληρώσουν το κενό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.