Λεφτά υπάρχουν: Ένα εκατομμύριο ευρώ πριμ στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος από την ΕΠΟ για τη νίκη στην Σκωτία!

Παναθηναϊκός: Οι εξετάσεις του Χουάνκαρ στο νοσοκομείο έδειξαν διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε εξετάσεις στο νοσοκομείο «Υγεία»

Παναθηναϊκός: Οι εξετάσεις του Χουάνκαρ στο νοσοκομείο έδειξαν διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής

Διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χουάνκαρ στο «Υγεία».

Συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ, αφότου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» στο διάστημα της διακοπής του χθεσινού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που προκλήθηκε από τον τραυματισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.