ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Η «μάχη» στη Λεωφόρο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Η «μάχη» στη Λεωφόρο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Το γκολ του Αντρατζ Σπόραρ στο 53′ ήταν εκείνο χάρις στο οποίο ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε χρονικά φέτος στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ρεβάνς της αναμέτρησης αυτής στη Λεωφόρο σήμερα Τετάρτη (19.00, COSMOTE SPORTS TV 3) το απόγευμα θα κρίνει το ποιος εκ των δύο θα βρεθεί στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:00). Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση, κάτι που θα κάνει λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή το πρωί της Τετάρτης.

Δεδομένα εκτός αυτής θα βρίσκονται οι τραυματίες Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και ο τιμωρημένος Ρούμπεν Πέρεθ ενώ στο «πράσινο στρατόπεδο» αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ στην έφεση για την τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα.

Στον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ και Τσιγγάρας. Φυσικά και στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη σχετική απόφαση σε ότι αφορά στον Τάισον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.