ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Χ.Μάγκνουσον – Υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ταξίδεψε στην Αυστρία όπου πραγματοποιεί προετοιμασία το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Χ.Μάγκνουσον – Υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, με τον Ισλανδό να πηγαίνει στην Αυστρία και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας και σύντομα ο Ισλανδός θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 29χρονος στόπερ είχε συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι» και την Παρασκευή το απόγευμα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Αυστρία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή και δείπνησαν όλοι μαζί, ενώ όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού θα βγουν το Σάββατο το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.