ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Πούχατς στο Κορωπί

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Πούχατς στο Κορωπί

Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στη Super League 1, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί και στην προετοιμασία στο Κορωπί, συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Τιμοτέους Πούχατς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει τον Πούχατς με την υπόλοιπη ομάδα, η οποία τον υποδέχτηκε με… τούνελ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάντως χρόνο για χάσιμο και οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Εκτός έμεινε ξανά ο Χουάνκαρ πάντως, ο οποίος εκτιμάται όμως ότι θα είναι έτοιμος για το ματς στη Λιβαδειά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας κι έτσι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2023 βρήκε τους ποδοσφαιριστές στο «Γ. Καλαφάτης» για προπόνηση. Μαζί και ο Τιμοτέους Πούχατς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος μετά το ατομικό πρόγραμμα της Παρασκευής, έκανε με την ομάδα το Σάββατο.

Ο Πολωνός αμυντικός γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις και βέβαια ο Τίμο πέρασε το τούνελ υποδοχής, κάτι που συμβαίνει σε κάθε νεοφερμένο ποδοσφαιριστή!

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Χουάνκαρ. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.