ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έφθασε έτσι ευδιάθετος και πλέον θα μεταβεί για ιατρικές εξετάσεις

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι και ο Πολωνός τερματοφύλακας έφθασε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 στην Ελλάδα, για να υπογράψει στους “πράσινους”.

Ο Ντραγκόφσκι θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Σπέτσια, με τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει για οψιόν αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, αποκτώντας τον με κανονική μετεγγραφή από την ιταλική ομάδα.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έφθασε έτσι ευδιάθετος στην Αθήνα και πλέον θα μεταβεί για ιατρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους “πράσινους” και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντραγκόφσκι ήρθε για να καλύψει το κενό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έχει μείνει εκτός ομάδας, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.