ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκαν M.Σένκεφελντ και Σ.Παλάσιος στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς

Ο Φατίχ Τερίμ είδε δύο παίκτες να τραυματίζονται

Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκαν M.Σένκεφελντ και Σ.Παλάσιος στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς

Το 2024 ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε έναν ακόμη παίκτη του να τραυματίζεται καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, κάτι που σημαίνει πως ο Ολλανδός στόπερ δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, την ερχόμενη Τετάρτη (3/1, 21:00).

Με τους Σένκεφελντ και Πάλμερ-Μπράουν να είναι εκτός, ο Φατίχ Τερίμ, στο ντεμπούτο του, περιορίζεται στον Γεντβάι για στόπερ, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί ο Αράο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι Τζούριτσιτς και Τσέριν, έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.