ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΟΚ: Ήρθε σε συμφωνία με Φενέρμπαχτσε και Τσέλσι για τους Μπουανά Σαμάτα και Μπάμπα Ράχμαν

Οι δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, εκπροσωπούνται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο

ΠΑΟΚ: Ήρθε σε συμφωνία με Φενέρμπαχτσε και Τσέλσι για τους Μπουανά Σαμάτα και Μπάμπα Ράχμαν

Οι τελευταίες κινήσεις μένουν μόνο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπουανά Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, που αναμένεται να έρθει «πακέτο» με τον Μπάμπα Ράχμαν στην Τούμπα.

Οι δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, εκπροσωπούνται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο (SPOCS Global Sports), κάτι που έκανε πιο εύκολες τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ και βοήθησε σημαντικά στα διαδικαστικά ζητήματα και συνέβαλε καθοριστικά προς την κατεύθυνση της αποδέσμευσης των Σαμάτα και Μπάμπα από τη Φενέρμπαχτσε και την Τσέλσι αντίστοιχα.

Ο «Δικέφαλος» τα έχει βρει με τις δύο ομάδες και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με το γραφείο που εκπροσωπεί τους δύο ποδοσφαιριστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σ’ ότι αφορά την περίπτωση του Μπουανά Σαμάτα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καλύψει ένα μικρό ποσό προκειμένου Τανζανός επιθετικός να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στην περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι που θα έχει λαμβάνειν χρήματα σε περιπτώσεις επίτευξης στόχων που αφορούν την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.