ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ελ Καντουρί στο ματς με την ΑΕΚ

Αμφίβολος ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ελ Καντουρί στο ματς με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίβαν Νάσμπεργκ τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει όμως αγωνία πια για τον Νέλσον Ολιβέιρα, αφού ο Πορτογάλος έβγαλε μέρος του προγράμματος και πλέον υπάρχουν ελπίδες να συμμετάσχει στον τελικό με την ΑΕΚ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία της ομάδας για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό μπαίνει στην τελική ευθεία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα των φάσεων μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε μέρος του κανονικού πρόγραμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Τη Δευτέρα (22.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.