ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα χάνει το παιχνίδι με τη Λαμία λόγω τραυματισμού

Οι εξετάσεις του Ολιβέιρα έδειξαν ότι έχει ένα οίδημα στον τετρακέφαλο

ΠΑΟΚ: Ο Ολιβέιρα χάνει το παιχνίδι με τη Λαμία λόγω τραυματισμού

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 24η αγωνιστική της Super League 1 και πλέον θα χάσει σίγουρα και τον αγώνα με τη Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι εξετάσεις του Ολιβέιρα έδειξαν ότι έχει ένα οίδημα στον τετρακέφαλο και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην τον υπολογίζει για το ΠΑΟΚ – Λαμία.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εβδομάδα ημιτελικού για τον Δικέφαλο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκινησε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία την Τετάρτη (01.03, 18:00).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον τετρακέφαλο, που αναμένεται να τον αφήσει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες. Ο φορ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (28.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.